Nova vest
Fudbal

Petak, 26.05.2017.

09:42

Partizan bez Evertona u finalu Kupa

Vezni igrač Partizana Everton Luiz neće igrati u finalu Kupa u subotu zbog povrede skočnog zgloba.

Izvor: AK

Autor: AK

Partizan bez Evertona u finalu Kupa
Foto: StarSport

Brazilac je obnovio povredu kada je ušao kao rezerva protiv Mladosti (5:0), u poslednjem kolu plej-ofa Superlige Srbije proteklog vikenda, prenosi "MozzartSport".

Everton je zglob prvi put povredio na gostovanju protiv Vojvodine u Novom Sadu, 26. aprila u prvom meču polufinala Kupa.

U međuvremenu je propustio duele sa Napretkom, Javorom, Voždovcem i Radničkim u Superligi, te revanš sa Vošom u Kupu.

Trener Marko Nikolić mu je dao šansu u finišu utakmice u nedelju umesto Leonarda da Silve, ali je opet dobio udarac u povređeni zglob.

Iako je tokom sezone bio standardni prvotimac, njegov izostanak ne bi trebalo da osetnije utiče na igru Partizana s obzirom da su se Marko Jevtović i Nebojša Kosović odlično uigrali na poziciji zadnjih veznih u proteklih nekoliko nedelja.

Nikolić u sobotu ne može da računa ni na levog beka Nemanju Miletića, jer je u revanšu polufinala protiv Voše dobio drugi žuti karton, pa je automatski suspendovan.

Umesto njega u prvoj postavi mogao bi da se nađe Mohamed el Monir, koji je ovog proleća bio starter samo u Novom Pazaru i dva puta protiv Vojvodine.

Partizan dočekuje najvećeg rivala Crvenu zvezdu u subotu od 18 časova, u finalu Kupa Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve