Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.05.2017.

16:35

Haos u Metalcu nakon ispadanja, umešana policija

Fudbaler i trener Metalca Dejan Vukojević i Nenad Vanić imali su verbalni i navodno zamalo fizički sukob, zbog čega je reagovala i policija.

Izvor: B92

Autor:B92

Haos u Metalcu nakon ispadanja, umešana policija
Foto: StarSport

Vukojević je posle utakmice sa Radom optužio Vanića da mu je pretio, a da su ga igrači sprečili da fizički nasrne na njega.

Zbog toga je fudbaler podneo krivičnu prijavu, a trener Vanić je optužio igrača da je on njega napao i da su mu igrači svedoci, a da je policija podnela prijavu protiv Vukojevića.

"Vukojević me je čekao u hodniku i počeo da mi preti, pominjao mi je i članove porodice. Rekao sam mu da se tako ne ponaša, a onda je on nasrnuo na mene, što može da se vidi na snimku. Očevici su bili ostali igrači i oni mogu da potvrde moju priču. Kao trener i pedagog nisam želeo da mu uzvratim na isti način, već sam pozvao policiju. Organi reda su uzeli izjave od svih nas, pogledali snimke i po službenoj dužnosti poveli krivičnu prijavu protiv Vukojevića", rekao je Vanić za "Sportski žurnal".

Metalac je serijom od pet mečeva bez pobede pred poslednje kolo ispao iz Superlige Srbije, a prelomio je upravo poraz na Banjici 17. maja, a u medijima su se pojavile spekulacije da su u sve umešane kladionice.

"Niko nije pominjao bilo koga iz Rada. Čelnici kluba su imali informacije da su kladionice zvale pojedine naše igrače. Rekao sam im da prijave takve kontakte ako ih je bilo. Sumnjali smo i zbog toga što smo na Banjici odigrali najgoru utakmicu ove sezonel. Igrači nisu pristali na takvu vrstu provere. Klub je odustao od toga i biće na raspolaganju državnim organima ukoliko bude pokrenut postupak", rekao je Vanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve