Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.05.2017.

15:36

Čelsi otkazao paradu zbog tragedije u Mančesteru

Čelni ljudi Čelsija otkazali su proslavu titule šampiona Premijer lige na ulicama Londona nakon terorističkog napada u Mančesteru.

Izvor: B92

Autor:B92

Čelsi otkazao paradu zbog tragedije u Mančesteru
Foto: Getty Images

"Nakon tragičnih dogadjaja, smatramo da je neprikladno održati pobedničku paradu u Londonu u nedelju", navodi se u saopštenju Čelsija.

Čelsi je naveo da veruje da će navijači razumeti takvu odluku i istakao da klub ne želi da rasipa važne državne resurse održavajaći pobedničku paradu.

Velika Britanija je podigla je sinoć nivo opasnosti od terorizma na maksimalan. Premijerka Tereza Mej je rekla da je nivo opasnosti od terorizma podignut na "kritično" što znači da je moguće da neposredno predstoji napad.

"Plavci" u subotu igraju finale FA kupa protiv Arsenala, a klub je najavio da će igrači na tom meču na Vembliju nositi crni flor u znak sećanja na žrtve napada u Mančesteru. Igrači će, takodje, uplatiti i odredjena sredstva žrtvama napada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve