Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.05.2017.

21:59

Karadžić: Navijač Partizana je poseban – hvala mu

Tomislav Karadžić, počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije, izrazio je divljenje prema navijačima Partizana, kojima se poklonio.

Izvor:

Autor:

Karadžić: Navijač Partizana je poseban – hvala mu
StarSport

"Navijači Partizana su još jednom dokazali da su najveći stimulans u bitisanju svakog kluba i zbog njih se fudbal igra. Partizanov navijač je bio i ostao nešto posebno u svetu fudbala, nešto najbolje što fudbal može da ima. To je publika kojoj dugujem najveću zahvalnost za sve godine podrške kada sam bio izložen besmislenim napadima i uvredama od strane onih koji su na fudbal gledali pogrešnim očima, a ne na igru koja Srbiji, klubovima i reprezentaciji može podariti bolje sutra", kaže Karadžić u razgovoru za Novosti.

Bivši predsenik Partizana je ujedno naglasio i detalje sa nedeljnog meča protiv lučanske Mladosti, u kom su crno-beli potvrdili osvajanje 27. titule.

"Moj veliki naklon navijačima Partizana koji u nedelju nisu uputili pogrdnu reč bilo kome. To je ono što pravi veliku razliku, a davno je veliki Duško Radović rekao – 'Za druge se navija, Partizan se voli'", zaključio je Tole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

158 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d