Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.05.2017.

21:11

BiH: Široki sedam mečeva bez publike zbog ustaštva

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bila je rigorozna zbog nereda i ustaških pokliča u Širokom Brijegu.

Izvor:

Autor:

BiH: Široki sedam mečeva bez publike zbog ustaštva
YTSS

Incidenti su se dogodili u revanš meču finala Kupa BiH između Širokog Brijega i Sarajeva, kada su navijači domaćih pevali "Za dom spremni' i Ubij balije', ali i zviždali himni pre starta susreta.

Komisija je saopštila, imajući u vidu i nekoliko incidenata na i oko stadiona, kao i ogromnu količinu pirotehnike, odnosno ubacivanja predmeta u teren, da je Široki kažnjen sa 25.000 konvertibilnih maraka i čak sedam mečeva pred praznim tribinama.

"Fudbalski klub Široki Brijeg kažnjava se zbog propusta u organizaciji utakmice, podsticanja mržnje prema drugim licima na nacionalnom i regionalnom osnovu, omalovažavanja državne himne i upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i distribucije alkohola unatar stadiona", navodi se, a prenose tamošnji mediji.

Široki je na kraju slavio u izuzetno dramatičnom finišu, 4:2 posle penala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d