Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.05.2017.

17:03

Klop našao rešenje – Kasiljas na golu Liverpula?

Iker Kasiljas, kome je na kraju sezone istekao ugovor sa Portom, mogao bi da postane novi čuvar mreže Liverpula.

Izvor:

Autor:

Klop našao rešenje – Kasiljas na golu Liverpula?
Getty Images

Kako prenosi AS, živa legenda madridskog Reala i jedan od najboljih golmana svih vremena dobio je nekoliko ponuda poslednjih dana, a među njima je i ona menadžera 'Crvenih' Jirgena Klopa.

Nemac trenutno na raspolaganju ima Belgijanca Simona Minjolea i svog sunarodnika Lorisa Karijusa, ali nijedan od njih dvojice nije uspeo da pruži dobre partije u kontinuitetu.

Tridesetšestogodišnji Madriđanin osvojio je sve što se može osvojiti sa klubom i reprezentacijom, između ostalih – osvojio je tri trofeja Lige šampiona, pet Primere, dve titule prvaka Evrope i Svetsko prvenstvo kao kapiten 'Furije'.

'Sveti Iker', kako ga zovu navijači 'kraljevskog' kluba, inače rekorder sa 167 nastupa za Španiju, ima ponude i iz Turske, Katara i Kine, ali ga one ne zanimaju previše posle one koja je stigla s Enfilda.

S druge strane, pojedini engleski mediji navode da je Kasiljas već potpisao predugovor sa Liverpulom, a dodatna prednost za Klopa i administraciju jeste i izborena poslednja runda kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Premijer ligi završili kao četvrti.

Ako se ovi navodi obistine, Iker će imati priliku da uveća svoj rekord u elitnom takmičenju, gde je takođe prvi sa 175 mečeva.

Španac je među 'Zmajeve' stigao u julu 2015, posle 16 sezona u Realu, a ove sezone, u kojoj je Porto završio kao vicešampion, primio je samo 23 gola na 43 duela u Ligi Sagreš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve