Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.05.2017.

08:10

Ceo tim Torina želi da Mihajlović ode?

Predsednik kluba Urbano Kairo negira da će Mihajlović zaista otići sa klupe Torina, ali kako piše "Torino republika" to žele igrači.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ceo tim Torina želi da Mihajlović ode?
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Mihajlović se posle utakmice sa Đenoom verbalno sukobio sa igračima. Treneru Torina je inače privremeno zabranjeno da vodi utakmice.

Italijanski mediji već spekulišu i o njegovoj zameni na klupi, spominju se trener Kjeva Rolando Maran i David Nikola koji vodi Krotone.

"Šta sa Mihajlovićem? Odgovor je očigledan – on ima ugovor sa nama i srećni smo sa njim. U prvoj sezoni je ostvario dobar rezultat i ostavio dobar utisak na mlađu postavu. Zadovoljni smo i ostaje tu", rekao je Kairo.

On je dodao i da je rasprava sa igračima bila mirna, te da je došla kao reakcija na nešto slabiji finiš sezone od očekivanog.

Torino je 9. u Seriji A sa 50 bodova, a do kraja sledeće sezone uprava od kluba očekuje da igra u Evropi. Mihajlović je po pisanju Torino republika promenio i neke uobičajene rutine posle utakmica poput ukidanja jutarnjih treninga.

Inače, u ekipi koju sa klupe vodi bivši selektor reprezentacije Srbije igraju i Vanja Milinković-Savić i Adem Ljajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve