Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.05.2017.

21:55

Grizman: Šanse da pređem u Junajted su...

Ofanzivni igrač Atletiko Madrida Antoan Grizman je u emisiji Kuotidijen na francuskoj televiziji rekao da postoje šanse da ovog leta pređe u Mančester Junajted.

Izvor: M.LJ.

Autor: M.LJ.

Grizman: Šanse da pređem u Junajted su...

Mančester ga je kontaktirao, a zamišljeno je da igra u paru sa Polom Pogbom sa kojim nastupa i u reprezentaciji Francuske.

Na skali od jedan do deset, šanse da pređe u Junajted su prema njegovim rečima "šest".

"Mislim da ćemo o mojoj budućnosti više znati za dve do tri nedelje. Mančester Junajted? Moguće je, šanse su šest od deset" rekao je Grizman.

Murinjov tim je sezonu završio na šestom mestu, a 15 remija svakako nije zadovoljilo Portugalca. Sastav ima i problema sa povredama pa menadžer Junajteda želi da pojača ofanzivu dovođenjem francuskog igrača.

Najbolji strelac Evropskog prvenstva 2016. godine je pohvalno pričao i o Dejvidu Bekamu koga još uvek nije upoznao, ali čije je frizure i stil "kopirao".

Grizmana bi želeli da dovedu i na Enfild Roudu, kaže nekadašnja zvezda Liverpula Din Sanders. Adut Liverpula bi mogla da bude Liga šampiona jer je Liverpul završio na četvrtom mestu.

Ono što može predstavljati problem za oba kluba je cena igrača, postavljena na vrtoglavih 85 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve