Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.05.2017.

20:39

Crno-beli bus kreće na Terazije

Fudbaleri Partizana obeležiće 27. titulu šampiona Srbije vožnjom otvorenim autobusom do centra Beograda, trka Terazije.

Izvor: AK

Autor: AK

Crno-beli bus kreće na Terazije
Foto: StarSport

Crno-beli su pobedom od 5:0 protiv Mladosti sačuvali tri boda prednosti ispred Crvene zvezde i opet se izjednačili sa najvećim rivalom po broju trofeja.

Partizan je do titule stigao serijom od 31 utakmice bez poraza, a u međuvremenu je remizirao svega tri puta. Serija je počela 27. avgusta sa 4:0 protiv Rada, a u međuvremenu je dva puta savladana Zvezda, uz jedan remi sa "večitim" rivalom.

Junaci Humske 1 su bili napadači Uroš Đurđević i Leonardo da Silva Souza koji su podelili titulu najboljeg strelca prvenstva sa po 24 gola.

Crno-beli imaju šansu da sjajnu sezonu krunišu "duplom" krunom, jer će 27. maja igrati protiv Crvene zvezde u finalu Kupa, na svom stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve