Nova vest
Fudbal

Subota, 20.05.2017.

20:15

Zemun čeka povratak u elitu, besplatno na stadion

Ekipe Zemuna i Jagodine sastaju se u nedelju od 17 časova u 29. kolu Prve lige Srbije, a ulaz na stadion pored osnovne škole "Gornja Varoš" biće slobodan.

Izvor: PT

Autor: PT

Zemun čeka povratak u elitu, besplatno na stadion
Getty Images

Zemunci na ovaj trenutak čekaju deset godina pošto imaju priliku da se eventualnom pobedom plasiraju u Superligu Srbije, gde su poslednji put bili sezone 2006/2007.

Od tada verni navijači "Taurunum bojsi" bodrili su svoj klub kroz veoma teške trenutku, pošto su se nalazili u trećem, a onda i u drugom rangu takmičenja.

Sada, Zemun ima četiri boda više od treće plasirane Slobode iz Užica, dok je mesto u najjačem srpskom takmičenju već obezbedio tim iz Šapca.

Do kraja šampionata je ostalo još dva kola i ukoliko Zemun ostvari pobedu sigurno će se naći u Superligi posle deset godina.

Ekipa trenera Milana Milanovića ostvarila je 11 uzastopnih pobeda, a ovo je odlična prilika da se uz pune tribine dočeka promocija u Superligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve