Nova vest
Fudbal

Petak, 19.05.2017.

12:07

Sudijska komisija odgovorila Radničkom i Napretku

Sudijska komisija odgovorila je na saopštenja fudbalskih klubova Radnički Niš i Napredak Kruševac analizom spornih detalja.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Sudijska komisija odgovorila Radničkom i Napretku
Starsportphoto

Komisija je “zbog objektivnog informisanja javnosti, a u skladu sa Sudijskom konfencijom UEFA čiji smo i mi potpisnici”, reagovala na saopštenja Nišlija i Kruševljana.

“Na utakmici FK Mladost – FK Napredak sudija je evidentno napravio propuste na štetu FK Napredak u smislu tehničkih i disciplinskih mera. Na utakmici FK Radnički – FK Partizan sudija je na samom početku utakmice imao propust u izricanju disciplinske mere (kartona prema igraču Urošu Đurđeviću iz Partizana), kao i pomoćni sudija koji je pogrešno procenio i zaustavio napad domaće ekipe (signalizirao ofsajd)”, stoji u saopštenju.

Komisija je istakla da se više neće oglašavati i odgovarati na raznorazna saopštenja klubova , ali će nastaviti da prati i donosi adekvatne mere i sankcije u skladu sa propisima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve