Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.05.2017.

22:39

Jokanov Fulam bez Premijer lige, Reding u finalu

Srpski trener Slaviša Jokanović nije uspeo da uvede Fulam u Premijer ligu, pošto ih je u polufinalu plej-ofa zaustavio Reding.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Jokanov Fulam bez Premijer lige, Reding u finalu
Photo by Ben Hoskins/Getty Images

Jokanovićev Fulam poražen je u revanšu minimalnim rezultatom (1:0), pa su plavo-beli obezbedili finale na ’Vembliju’ sa ukupnih 2:1.

Strelac jedinog gola bio je Kermorgant u 49. minutu, kada je iskoristio jedanaesterac koji je skrivio Kalas igranjem rukom u kaznenom prostoru.

Prethodno su obe ekipe imale po nekoliko prilika, a u drugom poluvremenu Fulam nije uspeo da realizuje nekoliko izuzetnih prilika.

Najbolju je propustio Lukas Pjazon sredinom nastavka, kada je golman Al Habsi izuzetno reagovao i paradom izbio njegov udarac u korner.

Pokušavali su i Aluko, Sesenjon, Martin i Frederiks u više navrata, ali lopta nije htela u gol.

Na taj način jedan od najboljih srpskih trenera nije uspeo da ponovi uspeh od pre nekoliko godina, kada je sa Votfordom izborio plasman u najjači rang engleskog fudbala.

Reding će u finalu na najvećem stadionu na Ostrvu igrati protiv pobednika drugog polufinala u kojem se sastaju Šefild Venzdej i Hadersfild. Prvi meč završen je bez golova.

Finale na Vembliju na programu je u ponedeljak, 29. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve