Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.05.2017.

16:45

Partizan objavio sliku sudije u Zvezdinoj majici

Prethodna dva dana ređaju se saopštenja FK Partizan i FK Crvena zvezda, gde jedni druge optužuju za nameštanje mečeva.

Izvor: PT

Autor: PT

Partizan objavio sliku sudije u Zvezdinoj majici
Starsport

U poslednjem, čelni ljudi crveno-belih podržali su incijativu Partizana da na stadion u Čairu, kada budu igrali Radnički i Partizan, prisustvuje delegat UEFA.

Za pretposlednje kolo plej-ofa Superlige Srbije odlučeno je da Crvenoj zvezdi u Ivanjici sudi Danilo Grujić, dok će na meču u Nišu pravdu deliti Zoran Široki.

Crno-beli ponovo su uspeli da izazovu burnu rekaciju u javnosti, pošto je na tviter nalogu “FK Partizan“ osvanula slika sudije Širokog, koji se nalazi na utakmici košarkaškog kluba u Kombank areni u Zvezdinoj majici 1991.

Sa druge strane, crveno-belima će suditi Grujić koji je poznat po aferi “Grobari čokot“. Grujić je 2012. godine dosudio niz odluka u korist Partizana protiv Vojovodine, a tada je iscurila informacija da je sudija član grupe na “Facebook“ Grobari čokot.

U pitanju je navijačka grupa crno-belih iz jedne opštine u Nišu. Takođe, sudija je bio član i stranice Alamamija Moreire, iz vremena kada je ovaj fudbaler igrao za crno-bele. Grujić je ubrzo ukinuo profil kada su mediji objavili ovu informaciju.

Postavlja se pitanje zašto se "večiti rivali" plaše sudija, zbog sopstvene nemoći, lošeg suđenje i nečasnih radnji, ili i zato što im upravo oni zbog ovakvih slika daju povod?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve