Nova vest
Fudbal

Subota, 13.05.2017.

20:42

Novi skandal u srpskom fudbalu: Tuča fudbalera SLS

Posle meča 35. kola Super lige Srbije izmedju Novog Pazara i Borca došlo je do opšte tuče fudbalera u tunelu, kojoj su se priključili pojedini sportski radnici.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Novi skandal u srpskom fudbalu: Tuča fudbalera SLS

Posle nekoliko skandala koje u poslednje vreme potresaju srpski fudbal scena koja ne bi smela da se dogodi, desila se u Novom Pazaru.

Kako se nezvanično saznaje, policija je zbog učestvovanja u tuči na saslušanje privela pet osoba, među kojima su tri fudbalera Borca, kao i pomoćni trener domaćina Saudin Huseinović i predsednik Sportskog saveza Novog Pazara Emir Mehmedović

Od njih će biti uzete izjave, a tužilac će na osnovu njih, ali i pregleda video snimaka odlučiti da li će i protiv koga biti podnete krivične prijave.

Sukob se dogodio prilikom izlaska sa terena pošto su fudbaleri Borca degažirali nekoliko lopti, koje su domaći navijači ubacili na teren, preko zapadne tribine Gradskog stadiona, zbog čega su domaći igrači i treneri burno reagovali.

Gužva i tuča se desila u tunelu, a policija je brzo reagovala i razdvojila sukobljene strane.

Zbog toga, trener gostiju Milorad Kosanović nije želeo da dodje na konferenciju za novinare, već je posle više od pola sata pred novinare poslao pomoćnika Živorada Jelića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve