Nova vest
Fudbal

Subota, 13.05.2017.

19:58

Nikolić o isključenju: Bio je to rutinski prigovor

Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je da je njegov tim "više nego zasluženo" pobedio Voždovac i ocenio da će poslednja dva kola biti jako teška za crno-bele.

Izvor: SM

Autor: SM

Nikolić o isključenju: Bio je to rutinski prigovor
Foto: Starsport

"Više nego zaslužena pobeda Partizana. Mnogo nervoze je bioo u prvom poluvremenu, uopšte na terenu. Primili smo gol iz, čini mi se, jedinog udarca ka našem golu.

"Čestitam igračima na fantastičnom mentalitetu, a čestitam i Voždovcu koji se fantastično branio ovde. Možda je mala zamerka za realizaciju, jer smo promašili veliki broj prilika, pogotovo u drugom poluvremenu", rekao je Nikolić.

"Imali smo psihološku stabilnost i veliku želju da se dodje do pobede. Zahvajujem i publici koja je došla ispred stadiona, čuli su se unutra i zaista nam je značio svaki glas", dodao je on.

Partizan je posle preokreta pobedio Voždovac sa 2:1 u 35. kolu Super lige Srbije.

"Sada smo videli koliko će biti teško u poslednja dva kola. Sada smo videli kakvi nas izazovi očekuju u poslednja dva kola i eventualnog osvajanja titule, kome još nismo ni blizu, ja bih rekao", rekao je Nikolić.

On je posle novinarskog pitanja kazao da misli na izazove sveukupno, a ne samo van terena.

"Mislim na sve izazove ukupno. Vidimo koliko je utakmica bila teška, a sigurno će naredne dve biti još teže, pogotovo ova u Nišu, sa više aspekata", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je isključen u 62. minutu na intervenciju četvrtog sudije.

"Bio je jedan rutinski prigovor. Iskreno, ne znam ni tačno šta sam rekao. Mislim da nisam ni opsovao. Komunikacija je bila sa četvrtim sudijom, a ne sa glavnim. Oni nekad uzimaju tu ingerenciju na sebe da donose takve odluke. Ponavaljam, veliki su izazovi ispred nas, treba biti spreman na sve", rekao je Nikolić.

Partizan će u Nišu biti bez Bojana Ostojića, koji je dobio žuti karton. Novinari su trenera pitali da li će njegovo isključenje imati uticaja na utakmicu protiv Radničkog.

"Na šta da utiče? Možda da oduzmu Partizanu bodove zbog toga? Ne znam. Ne znam ni kada će se sastajati ta komisija, ne verujem da će biti pre ove sledeće utakmice. A iskreno, ne vidim ni jedan razlog za to isključenje. Nije to ni tema. Treba čestitati igračima, oni su došli na dva koraka do titule, oni neka budu tema", rekao je Nikolić.

Pomoćni trener Voždovca Aleksandar Linta rekao je da nema šta da zameri svojim igračima.

"Čestitam Partizanu na pobedi, a čestitam i igračima Voždovca na prikazanoj igri. Iako smo u nekim segmentima mogli biti bolji, nemamo šta da zamerimo igračima", rekao je Linta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve