Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.05.2017.

20:39

Nikolić zamerio igračima: Mogli smo ranije rešiti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Vojvodinu i plasirala se u finale Kupa, ali je zamerio na slabijoj realizaciji.

Izvor: SM

Autor: SM

Nikolić zamerio igračima: Mogli smo ranije rešiti
Starsport

Fudbaleri Partizana su do finala Kupa stigli minimalnim trijumfom pred 22.000 navijača na svom terenu, golom Uroša Đurđevića u 44. minutu susreta.

"Ovo je naša 35. utakmica u nizu bez poraza. Jako dobra atmosfera i fantastičan ambijent koji su napravili naši navijači, zahvaljujem im na tome i na pameti i korektnosti, što su usmerili misli na igrače Partizana. Potpuno zaslužena pobeda Partizana. Imali smo kontrolu utakmice i mnogo veći broj šansi, oni su pripretili dva puta iz daljine. Mala zamerka mojim igračima na realizaciji, jer smo mogli mnogo ranije da rešimo utakmicu", rekao je Nikolić.

Trener Vojvodine Radoslav Batak rekao je da je Partizan zasluženo pobedio.

"Taj jedan gol je odlučio ko će ići u finale. Partizan je bio bolji u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Oni su to krunisali golom i zasluženo prošli u finale", naveo je Batak.

Partizan će u finalu 27. maja u Novom Sadu braniti trofej protiv Crvene zvezde, koja je u polufinalu eliminisala Čukarički.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve