Nova vest
Fudbal

Subota, 06.05.2017.

21:52

Malbašić vodi Vojvodinu ka Ligi Evrope

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu Mladost iz Lučana sa 2:1, u 34. kolu Superlige Srbije.

Izvor:

Autor:

Malbašić vodi Vojvodinu ka Ligi Evrope
StarSport

Vojvodina je pobedom nad direktnim konkurentim napravilia veliki iskorak ka plasmanu u kvalifikacije za Ligu Evrope, pošto je sada treća sa 36 bodova, tri više od Mladosti.

Novosađani su do prednosti stigli u 45. minutu golom Filipa Malbašića, da bi Mladost izjednačila preko Radomira Milosavljevića u 86.

Pobedonosni gol za Vojvodinu postigao je Malbašić u 89. minutu iz jedanaesterca.

"Lale" su do vodećeg gola stigli u poslednjem minutu prvog poluvremena. Nikola Trujić je primio dubinsku loptu u šesnaestercu Mladosti, uspeo je da je zadrži pored trojice igrača gostiju i odigra pâs do Malbašića, koji je šutirao sa 11-12 metara iskosa.

Golman Nemanja Krznarić uspeo je da zakači loptu, ali se ona od stative ipak odbila u mrežu.

Drugo poluvreme donelo je inicijativu Mladosti, koja je od 82. minuta ostala s igračem manje pošto je Ivan Milošević dobio drugi žuti karton.

Ekipa iz Lučana je samo četiri minuta kasnije i pored igrača manje na terenu stigla do izjednačenja, kada je Milosavljević uspeo da iskoristi jedan centaršut sa desne strane i glavom prosledi loptu u mrežu.

Novosađani su u samom finišu utakmice stigli do pobedonosnog gola. Dejan Meleg je nakon solo akcije oboren u šesnaestercu Mladosti, a siguran izvođač penala bio je Malbašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve