Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.05.2017.

12:13

Matić: Totenhem nam je teži rival od Sitija

Vezista Čelsija Nemanja Matić rekao je da očekuje veliku borbu s Totenhemom za šampionsku titulu u Premijer ligi

Izvor:

Autor:

Matić: Totenhem nam je teži rival od Sitija
Getty Images

Reprezentativac Srbije kaže i da je njegovoj ekipi teže da ove sezone osvoji titulu, nego pre dve godine kada joj je glavni rival bio Mančester Siti.

Čelsi je prvi na tabeli Premijer lige sa četiri boda više od Totenhema, do kraja šampionata ostalo je još četiri kola, a 'Plavci' pokušavaju da osvoje drugu titulu u poslednje tri sezone.

Čelsi je u nedelju pobedio Everton sa 3:0, a igrači i menadžer Antonio Konte su trijumf proslavili kao da su osvojili titulu. Totenhem je posle toga pobedio Arsenal sa 2:0 i primakao se ponovo na četiri boda.

"Mislim da nam je ove sezone mnogo teže. Siguran sam da Totenhem neće odustati do poslednje utakmice u sezoni. Teško je, ali videćemo. Kad god mi pobedimo, pobede i oni, a tako nije bilo pre dve godine. Mi smo 2015. godine imali osam bodova više od Sitija na kraju sezone. Nisam siguran da će tako biti u ovom slučaju", rekao je Matić, preneo je Ivning standard.

U sledećem kolu Totenhem će u petak igrati protiv Vest Hema i ako pobedi, smanjiće zaostatak na bod, a Čelsi u ponedeljak igra protiv Midlsbroa.

Matić je rekao da je uveren da bi Čelsi mogao da izdrži dodatni pritisak.

"Ova sezona je teška. Mi pobedimo i Totenhem pobedi, uvek su blizu. Ali, važna stvar je što igramo dobro, osvajamo bodove i videćemo da li će oni negde izgubiti neki bod. Oni imaju neke teške utakmice, na domaćem i gostujućem terenu, pa će sve do kraja biti otvoreno", rekao je Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve