Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.05.2017.

21:19

Ćolo: Naći ćemo rešenja za probleme u odbrani

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone pronaći će rešenje za povrede odbrambenih igrača uoči prve polufinalne utakmice Lige šampiona protiv Reala.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ćolo: Naći ćemo rešenja za probleme u odbrani
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Atletiko će u utorak od 20.45 igrati protiv aktuelnog šampiona Evrope Reala, prvu polufinalnu utakmicu Lige šampiona.

Simeone neće moći da računa na iskusne defanzivce Hosea Himenesa i Huanfrana Toresa, koji bi mogli da propuste i revanš na "Visente Kalderonu" naredne nedelje.

"Pronaći ćemo rešenje. Ta odsustva su važna pošto će se u novoj situaciji naći oni igrači koji će igrati na njihovim pozicijama. Ali, ovo je timski sport i ostatak ekipe može da nadoknadi njihovo odsustvo", rekao je Simeone.

Atletiko je izgubio tri uzastopne utakmice od Reala u Ligi šampiona, uključujući i finala 2014. i 2016. godine.

Atletiko je poznat po čvrstoj odbrani, koja je primila 25 golova u 35 utakmica u prvenstvu ove sezone. Himenes je povredio mišić, a Tores ima problema sa povredom tetive.

Atletiko mora da pronađe način da zaustavi Kristijana Ronalda, koji je u četvrtfinalu protiv Bajerna iz Minhena postigao pet golova, ali se uzda u dobar skor, pošto je u poslednjih 12 utakmica u svim takmičenjima primio četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve