Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.05.2017.

16:24

I Zvezdi sumnjivi penali i isključenja... (VIDEO)

Fudbalski klub Crvena zvezda nije želeo da komentariše optužbe posle meča sa Vojvodinom, ali se pozvala na video snimak utakmice Partizan – Radnik.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

I Zvezdi sumnjivi penali i isključenja... (VIDEO)
Foto: FK Partizan

Beogradski ’crveno-beli’ savladali su u subotu na svom stadionu Vojvodinu rezultatom 2:0, a taj trijumf došao je posle nekoliko kontroverznih odluka.

Prvo je levi bek Novosađana Nikola Antić dobio direktan crveni karton zbog navodnog psovanja sudije Srđana Obradovića, da bi glavni arbitar dosudio penal za domaćina posle sumnjivog starta nad Boaćijem.

Iz kluba nisu želeli da se bave optužbama igrača Vojvodine, ali i sadašnjih i bivših članova Partizana, već su se pozvali na duel ’crno-belih’ sa Radnikom u 29. kolu Superlige. Partizan je tada slavio posle preokreta sa 2:1, iako je gubio na poluvremenu, a gosti iz Surdulice su sredinom drugog dela dobili dva crvena kartona za tri minuta.

Izabranici Marka Nikolića su brojčanu prednost iskoristili za preokret, realizovali i jedanaesterac, a sudija na toj utakmici bio je upravo Obradović.

Iz Zvezde su posebno apostrofirali sumnjiv penal i dva isključenja igrača Radnika – situacije koje su išle u korist večitom rivalu.

Prethodno je reagovao fudbaler Partizana Leonardo, koji je naveo da ne može da ćuti, oglasio se i legendarni vaterpolista, a sada predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, dok je Milan Lola Smiljanić, koji je umeo da "proziva" Zvezdu u prošlosti, opet ponovio čuvenu izjavu: "Ako ih nije sramota...".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve