Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.04.2017.

22:26

Lalatović: Matić igra kao mladić

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović ocenio je da je ekipa zasluženo pobedila Metalac i izrazio nadu daće tim Gornjeg Milanovca izboriti opstanak u ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović: Matić igra kao mladić
Starsport

"Mislim da smo zasuženo pobedili. Sada se okrećemo daljem toku takmičenja", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Čukarički je na Banovom brdu sa 2:0 pobedio Metalac u 33. kolu Super lige Srbije.

"Igrali smo dobro u prvom delu, imali smo tri dobre šanse, kao i Metalac iz polukontre koje nije realizovao. U drugom poluvremenu sam napravio izmenu, ušao je (Igor) Matić koji je ubrzao igru i sa 35 godina pokazao da i dalje igra kao mladić. Potom sam ubacio (Aleksandra) Jevtića koji je iz prvog kontaka s loptom namestio gol Ožegoviću koji je maestralno završio", rekao je Lalatović.

On je na utakmici protiv Metalca pružio priliku trojici omladinaca - Marku Šariću, Savi Radiću i Nemanja Milojević, koji su prema njegovim rečima ispunili očekivanja.

"Pokazali su da su budućnost kluba. Imaju lepu budućnost. Pokazali su da s pravom nose dres ovog kluba", rekao je Lalatović.

On je izrazio nadu da će Metalac ostati u Super ligi Srbije.

"Teško je nekim trenerima da rade kada se pusti po pet, šest igrača u jednom prelaznom roku. Nije do trenera to, već do kluba. Teško je raditi u takvim uslovima, jer novi igrači moraju da se uklope u tim. Siguran sam da će oni ostati u ligi, jer imaju prelep stadion, a i vlasnik je korektan čovek koji ulaže u klub. Takvi klubovi trebaju da igraju Super ligu", rekao je trener "brdjana".

Trener Metalca Nenad Vanić složio se s Lalatovićem da je Čukarički zasluženo trijumfovao i dodao je ovo težak trenutak za klub.

"Jedan težak trenutak za nas. Očekivali smo od ove utakmice da bolje pariramo i da bolje odigramo. Nismo uspeli, kao da smo izgoreli u želji da dodjemo do pozitivnog rezultata. Imali smo previše kadrovskih problema. Bio je ovo loš dan za nas i zaslužena pobeda Čukaričkog", rekao je Vanić.

"Drugi epilog nije bio realan, jer je Čukarički pokazao veću želju i bio je bolji", dodao je on.

Čukarički je prvi u plej-aut grupi Super lige Srbije sa 26 bodova, dok je Metalac šesti sa 17.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve