Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.04.2017.

20:16

Gvardiola o remiju: Znao sam da će biti teško

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola znao je da će biti teško protiv Midlzbroa, i istakao da će se vodtit borba prva četiri mesta voditi do kraja sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Gvardiola o remiju:  Znao sam da će biti teško
Getty Images

"Bili smo mnogo bolji u drugom poluvremenu i stvorili smo dovoljno šansi da dobijemo utakmicu, ali nije bilo lako protiv tima kao što je Midlsbro, koji se bori za opstanak", rekao je Gvardiola.

Midlzbro je dva puta vodio, ali je Siti oba puta izjednačio. "Građani" su ostali na četvrtom mestu, sa istim brojem bodova kao i Liverpul i jednim više od Mančester junajteda, koji je danas takodje remizirao. Do kraja takmičenja ostala su četiri kola.

"Mislim da će se borba za prva četiri mesta voditi do poslednje utakmice. Svi koji se bore za ta mesta imaju težak raspored, tako da neće biti lako, ali pružićemo apsolutno sve od sebe u ovih poslednjih nekoliko utakmica da probamo da stignemo tamo", rekao je Gvardiola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve