Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.04.2017.

13:49

Deportivo došao na korak do opstanka

Fudbaleri Osasune i Deportiva La Korunje odigrali su nerešeno 2:2 u prvoj nedeljnoj utakmici 35. kola španske Primere.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Deportivo došao na korak do opstanka
Photo by Octavio Passos/Getty Image

U duelu u kojem su se obe ekipe smenjivale u vođstvu, bolje je počela Osasuna, koja je već u četvrtom minutu došla do prednosti preko Mondragona.

Štoper domaćih imao je malo sreće posle kornera sa leve strane, lopta mu se odbila na nogu i sa nekih desetak metara je zakucao pod prečku.

Ipak, radost Osasune trajala je nešto više od deset minuta jer je u 18. Giljerme zatresao mrežu Sirigua – sa desnog boka je centrirao Huanfran, lopta je prošla kroz peterac, a napadač gostiju je sačekao i glavom sproveo u mrežu.

Isti igrač doneo je preokret Deportivu u 70. minutu, kada se najbolje snašao nakon pokušaja Albentose, da bi Huanfran nekoliko minuta kasnije postavio konačan rezultat, ali pogodivši sopstvenu mrežu.

Izabranici Petra Vasiljevića već su ispali u Segundu, dok je klub iz La Korunje ostao na 16. poziciji sa 32 boda, osam više od Sportinga iz Hihona koji je prvi ispod crte.

Srpski internacionalac Goran Čaušić odigrao je čitav meč za Osasunu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve