Nova vest
Fudbal

Subota, 29.04.2017.

21:56

Bufon: Povlačim se; Anjeli: Nekad pričaš gluposti

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon obećao je da će se povući na kraju sezone ukoliko ne primi gol u dvomeču sa Barselonom u Ligi šampiona.

Izvor: M.LJ.

Autor: M.LJ.

Bufon: Povlačim se; Anjeli: Nekad pričaš gluposti
Getty images

Uprava kluba iz Torina nagovorila ga je da promeni odluku, a predsednik kluba mu je dao i zanimljiv savet.

"Rekao sam to predsedniku kluba Andrei Anjeliju i on mi je rekao da ponekad u životu pričamo gluposti, da ne razmišljam o tome i nastavim dalje. Morao sam da povučem obećanje. Predsednik ima više iskustva od mene i dao mi je dobar savet." rekao je Bufon.

Italijanski golman je sačuvao svoju mrežu na Kamp Nou gde je "Stara dama" odigrala 0:0 sa Barselonom, dok je prethodno u Torinu Juventus pobedio sa 3:0.

"Veoma me zadovoljava što nisam primio gol protiv Španaca jer je to zaradila cela ekipa svi dele i zasluge, momci u odbrani i svi koji su se trudili da iz dvomeča izađemo netaknuti" kaže Bufon.

Ono što nije uspela Barselona u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona, uspela je Atalanta u Seriji A, sa kojom je Juventus remizirao (2:2) u petak uveče. Bufon smatra da je Juve u toj utakmici bio bliži pobedi nego porazu, iako nije odigrao na najvišem nivou. Po njegovom mišljenju, to svedoči o kvalitetu Juventusa.

Taj rezultat je zabrinuo navijače torinskog kluba, ali Bufon misli da ne treba nepotrebno "dizati uzbunu" pred polufinale Lige šampiona. Juventus prvi polufinalni duel igra u sredu 3. maja, a protivnik je Monako.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve