Nova vest
Fudbal

Subota, 29.04.2017.

21:36

SL: Pobede Mladosti, Radničkog i Radnika

Fudbaleri Mladosti iz Lučana, Radničkog iz Niša i Radnika ostvarili su pobede u 33. kolu Super lige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

SL: Pobede Mladosti, Radničkog i Radnika

Mladost je pobedila Voždovac;na svom terenu sa 2:0, dok je Radnički u Nišu istim rezultatom savladao Javor iz Ivanjice u plej-of grupi, a Radnik je na Banjici takodje s 2:0 pobedio Rad u plej-autu

Od starta utakmice u Lučanima domaćin je krenuo ofanzivno i već u pet minutu je stigao do prednosti. Milan Bojović je iskoristio dobar centaršut Nenada Gavrića i loptu prosledio u mrežu.

Mladost je u 18. minutu duplirala prednost, a strelac je bio Radomir Milosavljević koji je dobrim udarcem iz daljine savladao golmana Zorana Popovića.

Voždovac je u nastavku susreta preuzeo inicijativu, ali ekipa Ilije Stolice nije uspela da dodje do gola, a čak je i Aleksandar Ješić sredinom drugog dela dobio crveni karton, što je "zmajevima" dodatno otežalo posao.

Mladost se ovom pobedom, makar do sutra, izjednačila sa Vojvodinom na trećem mestu Super lige Srbije. Oba tima sada imaju po 33 boda, dok je Radnički peti sa 28, a Voždovac je sedmi sa 23.

Radnik je na Banjici nastavio s dobrim rezultatima i tako ostvario treći trijumf u plej-autu, kojim je stekao solidu prednost na tabeli i praktično osigurao opstanak u ligi.

Golove za Radnik postigli su Miloš Milovanović u 16. i Miloš Stanković u 77. minutu.

Radnik na tabeli plej-aut grupe zauzima treće mesto sa 22 boda, dok je Rad četvrti sa 18.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve