Nova vest
Fudbal

Subota, 29.04.2017.

14:00

Mitrović: Uz punu Marakanu preko Velsa do Rusije

Aleksandar Mitrović, centarfor Njukasl Junajteda, kaže da Srbiju ništa neće moći da zaustavi na putu ka Svetskom prvenstvu ukoliko savlada Vels.

Izvor:

Autor:

Mitrović: Uz punu Marakanu preko Velsa do Rusije
Getty Images

'Orlovi' i 'Zmajevi' sastaće se na stadionu Rajko Mitić 11. juna.

"Ako pobedimo Vels, ništa više neće moći da nas zadrži na putu ka Mundijalu. Čini mi se da će taj 11. jun biti okončan prema našoj želji. Zaslužili smo, izgradili sjajan ambijent i sa neviđenim elanom hitamo na okupljanja u Staroj Pazovi. Selektor Slavoljub Muslin uklopio je sjajan tim, sa neviđenom hemijom, Mundijal nam je sve bliži", rekao je Mitrović u razgovoru sa Žurnal.

Ekipa Slavoljuba Muslina posle pet rundi u grupi D kvalifikacija za Mundijal u Rusiji 2018. godine zauzimaju prvo mesto sa 11 bodova, isto koliko ima i Republika Irska, ali uz lošiju gol razliku. Na trećem mestu je upravo Vels sa sedam bodova, sledi Austrija sa takođe sedam, odnosno Gruzija sa dva i poslednjeplasirana Moldavija sa samo jednim.

"Nadam se da ćemo u junu imati podršku punog stadiona. Sećam se odlično, prvog meča sa Republikom Irskom, kasnije i duela sa Austrijom. Poseta se znatno povećava, broj navijača je dupliran, očigledno da su naše partije imale odjeka u javnosti. Naši ljudi vole fudbal, dovoljno je samo malo da ih probudimo", smatra popularni Mitar.

Kris Kolman neće moći da računa na prvu zvezdu Gareta Bejla, kao ni na suspendovanog Nila Tejlora, dok će u sastavu gotovo sigurno biti Mitrovićev saigrač Pol Damet.

"Moj saigrač je Pol Damet. Velšanin, stamen i jak, standardan tokom čitave sezone. Biće, najverovatnije, u timu i na beogradskom susretu. Rastemo kao ekipa, neće Velšani smeti dobrom da se nadaju pred punim stadionom", zaključio je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve