Nova vest
Fudbal

Petak, 28.04.2017.

15:40

Lovren u Liverpulu do 2021, Klop oduševljen

Hrvatski štoper Dejan Lovren potpisao je novi četvorogodišnji ugovor s Liverpulom, objavljeno je na klupskom sajtu.

Izvor:

Autor:

Lovren u Liverpulu do 2021, Klop oduševljen
Getty Images

Dvadesetsedmogodišnji Lovren je 2014. godine došao iz Sautemptona za 20 miliona funti.

Lovren je za klupski sajt kazao je da veruje u bolje rezultate Liverpula u predstojećem periodu, kao i da se nada da će "crveni" naredne sezone učestvovati u Ligi šampiona.

"Da, definitivno verujem bolju budućnost. Nismo ovde samo da bismo igrali utakmice i da budemo ni u sred čega, jer ovaj tim ima kvalitet i jednog od najboljih trenera koji je osvojio sve moguće s Borusijom Dortmund. Bio bih glup kada bih rekao da nemamo veliku konkurenciju, ali verujem da možemo do Lige šampiona. Dobro smo počeli sezonu i možemo tako da je završimo. Borićemo se do kraja da osvojimo sve bodove", rekao je Lovren.

Liverpul je treći na tabeli Premijer lige sa 66 bodova, jednim više od četvrtoplasiranog Mančester Sitija i dva više od Mančester Junajteda, ali i utakmicom više.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop srećan je što je Lovren produžio ugovor s klub i dodao da je njegovo prisustvo od velikog značaja za tim.

"Lovrenovo prisustvo je veliko za nas na terenu, ali i u svlačionici. Divna je vest što se obavezao na vernost klubu do 2021. godine", rekao je Klop.

On je kazao da je želja kluba da stvori tim od talenta koji posedije, ali i od iskusnih igrača poput Lovrena.

"Verujem da njegovo vreme tek dolazi. Ima sve što je potrebno za vrhunskog centralnog defanzivnog igrača", rekao je Klop.

Lovren je do sada za Liverpul odigrao 100 utakmica i postigao četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve