Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.04.2017.

23:50

Stolica: Dobar rezultat i ambicija za LE

Trener Voždovca Ilija Stolica rekao je da će pokušati da ostvari dobar rezultat u meču protiv Mladosti kako bi ostala u trci za plasman u kvalifikacije za LE.

Izvor: B92

Autor:B92

Stolica: Dobar rezultat i ambicija za LE
Starsport

"U skladu sa ambicijama i idejom s kojom smo ušli u plej-of, rezultat nas trenutno ne prati. Očekuje nas protivnik koji je u izuzetno dobroj formi i koji ima seriju dobrih rezultata".

"Svakako su klub za svaki respekt. Nas interesuje da na njihovom terenu napravimo dobar rezultat, imamo ambiciju da u plej-ofu napravimo rezultat koji može da nam garantuje izlazak u Evropu", rekao je Stolica.

Fudbaleri Voždovca igraju u subotu od 19 časova u Lučanima protiv Mladosti utakmicu 33. kola Super lige Srbije. U prošlom kolu Voždovac je izgubio od Radničkog sa 0:3.

"Do sada smo znali posle poraza da izadjemo u narednom kolu i da ostvarimo pobedu, nadamo se da ćemo to uraditi i ovog puta", dodao je Stolica.

Fudbaler Voždovca Marko Putinčanin rekao je da ekipa ima snage da izađe iz rezultatske krize.

"To je protivnik koji igra dobro i vezao je nekoliko pobeda. Imamo i mi svoje šanse, kao i u svakoj utakmici. Naše ambicije su jasne i smatram da imamo snage da u Lučanima izadjemo iz rezultatske krize", naveo je Putinčanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve