Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.04.2017.

18:00

Iliev: Everton nije tako loše, tri nedelje pauze

Fudbaler Partizana Everton Luiz nije teže povređen, ali će morati da pauzira tri nedelje, mada se u klubu nadaju da bi ranije mogao da se vrati.

Izvor: SM

Autor: SM

Iliev: Everton nije tako loše, tri nedelje pauze
Starsport

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev rekao je agenciji Beta da povreda nije toliko ozbiljna kao što je izgledalo kada je Filip Malbašić iz Vojvodine startovao na njega u duelu u sredu.

"Nije strašno kao što je izgledalo. Očekuje ga tri nedelje pauze, ali mi se nadamo da će možda da nas usreći, kao što ima običaj i što je činio mnogo ranije i da će uskoro ponovo zaigrati. Znate kako je, ako se kaže tri nedelje, to je kod njega dve", rekao je Iliev.

To znači da će Everton sigurno propustiti meč sa Napretkom u nedelju, a onda i sa Javorom u Super ligi, a verovatno i revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine.

Ako pauza bude tri nedelje, to znači da bi Everton mogao da pomogne u duelima s Voždovcem, Radničkim i Mladosti u Super ligi, kao i u eventualnom finalu kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve