Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.04.2017.

09:05

Real igra lepši i ubedljiviji fudbal bez Ronalda

Ekipa Real Madrida pobedom protiv Deportivo iz La Korunju 6:2, ostvarila je 12. trijumf u 13 odigranih utakmica ove sezone bez Kristijana Ronaldo na terenu.

Izvor: PT

Autor: PT

Real igra lepši i ubedljiviji fudbal bez Ronalda
Getty Images

Ekipa Zinedina Zidana takmičarske godine 2016/2017. igra začuđujuće dobro kada najbolji fudbaler planete nije na terenu.

'Kraljevski klub' postigao čak 49 golova suparničkim golmanima bez najboljeg strelca, što znači da u proseku postiže skoro četiri komada kada Portugalac nije na terenu.

Kristijano ove sezone odigrao je 37 takmičarskih utakmica, od čega 25 u Primeri, a za razliku od prethodnih godina postigao je "samo" 19 golova u La Ligi, dok je u Ligi šampiona na kontu od sedam, ali sve zbog pet golova Bajernu u dve utakmice četvrtfinala.

Real Madrid se prethodnih sezona mučio bez Portugalca na terenu, međutim ove sezone ekipa Zinedina Zidana igra mnogo lepši fudbal kada on nije prisutan.

Madriđani trenutno dele prvo mesto sa Barselonom, obe ekipe imaju po 78 bodova, ali Real ima i utakmicu manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d