Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.04.2017.

10:25

25 godina – posebne kopačke za 'Princa Rima'

Kompanija 'Najki' odlučila je da obeleži 25 godina boravka Frančeska Totija u Romi specijalnom edicijom kopački za 'Princa Rima'.

Izvor:

Autor:

25 godina – posebne kopačke za 'Princa Rima'
@Nike

Kopačke nazvane 'Nike Tiempo Totti X Roma' pojavile su se u prodaji 26. aprila, a prvi put će ih nositi u derbiju 'večnog grada' protiv Lacija.

Najnoviji produkt američke sportske marke u potpunosti je zlatan, sa crnim znakom i pertlama, dok je na petama piše prezime najveće legende 'Vučice'.

'Najki' će proizvesti 2.500 pari, po 100 za svaku sezonu Frančeska u Romi, po ceni od 225 evra.

Toti je do sada odigrao 779 utakmica u dresu Rome, postigavši 306 pogodaka i zabeleživši 123 asistencije, dok je nekoliko puta odbijao najmoćnije klubove Evrope koji su mu nudili blanko ček za potpis.

"Uče nas u školi da je porodica najvažnija za čoveka, a to je upravo ono što ja osećam prema Romi. Da li ste ikada čuli za nekoga ko je napustio siromašne roditelje da bi živeo sa bogatim strancima", rekao je jednom Toti.

Više nastupa od njega (615) u Kalču imaju samo Đanluiđi Bufon (616) i Paolo Maldini (647), dok je samo Silvio Pijola, čuveni napadač Lacija, više puta bio strelac u nacionalnom šampionatu (274>250).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve