Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.04.2017.

19:29

Rakitić: Voleo bih da Ramos nije isključen

Vezista Barselone Ivan Rakitić, strelac gola u pobedi nad Realom (3:2), izjavio je da Katalonci sa Lionelom Mesijem u formi mogu sve.

Izvor:

Autor:

Rakitić: Voleo bih da Ramos nije isključen
Getty Images

Mesi je na Santjago Bernabeuu postigao dva gola, odlučujući bukvalno u poslednjem sekundu meca i zakomplikovao trku Barselone i Reala za šampionski trofej, s tim da Madriđani imaju mec manje protiv Selte.

"Fudbaleri oba tima bili su veoma umorni posle napornih utakmica u Ligi šampiona, igralo se otvoreno i viđeno je mnogo šansi. I kod rezultata 2:2 znali smo da možemo da pobede, mislim da smo je i zaslužili na kraju. Kad imaš Mesija možeš da uradiš šta poželiš, ukoliko je na svom nivou dostižno je sve", rekao je Rakitić novinarima posle utakmice.

Hrvatski vezista dodao je da bi više voleo da je kapiten Reala Serhio Ramos ostao na terenu do kraja, umesto što je dobio crveni karton baš posle starta na Mesija.

"Bili smo bolji kada je Real ostao sa desetoricom, voleo bih da je Ramos odigrao ceo meč. Real je morao da bude mirniji i pametniji sa igračem manje. Na kraju je i rezultat to pokazao", zaključio je Rakitić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve