Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.04.2017.

14:00

Superliga: Nema zahteva Vojvodine za odlaganje

Vladimir Bulatović, direktor Superlige Srbije, potvrdio je za B92 da Vojvodina nije tražila odlaganje utakmice sa Crvenom zvezdom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Superliga: Nema zahteva Vojvodine za odlaganje
Foto: StarSport

Tokom dana pojavile su se informacije da Vojvodina traži odlaganje derbija sa beogradskim ‘crveno-belima’ zbog pritisaka iz redova Partizana.

“Nama takav zahtev nije došao. Raspored takmičenja je već potvrđen i klubovi znaju kada igraju. Iz Vojvodine nam se nisu obratili takvim zahtevom i mislim da on neće ni stići”, rekao je Bulatović za B92.

Čelnici novosadskog kluba napustili su u subotu stadion u Humskoj zbog uvredljivih pesama navijača, a usledio je odgovor Partizana da su iz Vojvodine pretili da će pustiti Crvenu zvezdu, glavnog konkurenta za titulu.

Zbog toga je Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina, nagovestio da je ‘Stara dama’ poslala zahtev Superligi zbog pritiska ‘crno-belih’, ali Bulatović ističe da takav razlog nije legitiman.

“Ne, takav razlog jednostavno ne važi. Mene ne zanimaju te priče, to je između klubova. Oni znaju kakva prava imaju svi u ligi i to je to. Niko nam se nije obratio kada je u pitanju odlaganje utakmice”, dodao je Bulatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve