Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.04.2017.

21:33

Povreda nije problem – Venger vraća Vilšira

Menadžer Arsenala Arsen Venger najavio je da će vratiti Džeka Vilšera sa pozajmice u Bornmutu.

Izvor: AK

Autor: AK

Povreda nije problem – Venger vraća Vilšira
Foto: Getty images

Engleski reprezentativac je završio sezonu zbog loma noge prošle nedelje, ali je francuski stručnjak istakao da to neće uticati na njegov povratak i novi ugovor.

Vilšer već tri godine konstantno ima problema sa povredama, zbog čega je ostao bez mesta na Emiratima, ali je Venger spreman da ga zadrži.

"Još nismo ušli u pregovore, ali njegova povreda nema veze sa tim da li ćemo produžiti ugovor ili ne. U pitanju je prelom potkolenice i moramo imati strpljenja. Nadam se da će sve proći kako treba", rekao je Venger.

Vezista je ove sezone odigrao 27 utakmica za Bornmut, ali 25-godišnji igrač nije postigao nijedan gol.

"Do kraja sezone on je igrač Bornmuta, a mi imamo sjajnu saradnju sa njihovim medicinskim osobljem. Imali smo sastanak u sredu i njihov lekar smatra da je povreda lakše prirode i da neće biti potrebna operacija. Nadam se da će u julu biti u mogućnosti da trenira. A pošto će se sezona pre toga završiti, ostatak rehabilitacije provešće kod nas", zaključio je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve