Nova vest
Fudbal

Petak, 31.03.2017.

15:30

Volkov najavio "rušenje" svog Partizana

Fudbaler Radničkog iz Niša Vladimir Volkov rekao je da njegova ekipa u predstojeći meč s Partizanom u Super ligi Srbije ulazi sa ambicijom da pobedi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Volkov najavio
Foto: StarSport

Volkov je dodao da ‘crno-belima’ neće biti lako na ‘Čairu’.

Fudbaleri Radničkog u subotu dočekuju Partizan u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

"Možda će zvučati malo bezobrazno, ali mi u ovaj meč ulazimo sa ambicijom da pobedimo. I siguran sam da imamo i pokriće za takvu ambiciju. Jeste, dolazi nam ekipa koja je možda i najkvalitetnija u Srbiji u ovom trenutku, imaju imperative pobede kako bi ostali u trci sa Crvenom zvezdom, ali ovde im sigurno neće biti lako. Očekuje ih Radnički koji je u usponu i koji je sposoban do dođe do velikog rezultata", rekao je Volkov, objavljeno je na sajtu kluba.

Niška ekipa je peta na tabeli domaćeg šampionata sa 43 boda, dok su crno-beli drugi sa 64.

Volkov, nekadašnji fudbaler Partizana, naveo je da dobro poznaje kvalitete crno-belih i odakle Radničkom vrebaju glavne opasnosti.

"Sigurno je da svaki igrač Partizana poseduje kvalitet, ali evidentno je da su Everton i Uroš Đurđević njihove udarne igle, a shodno uslovima koji vladaju na našem terenu sigurno je da i Tavamba može da nam stvori probleme. Sad, pričati o slabim tačkama Partizana u našem fudbalu malo je i nezahvalno, ali sigurno je da ih svaka ekipa ima. No, za to će se sigurno pobrinuti naš trener", rekao je Volkov.

Trener Radničkog iz Milan Rastavac naveo je da se uvek raduje utakmicama s velikim protivnicima.

"U goste nam stiže velikan našeg fudbala i siguran sam da će i publika koja dođe na stadion moći da uživa u kvalitetnoj, dinamičnoj, zanimljivoj fudbalskoj predstavi i da ćemo mi u njoj naći način kako da ugrozimo Partizan. Rival je već dvadeset i kusur utakmica bez poraza, iz meča u meč pokazuje da ima i kvalitet i kontinuitet i zbog svega toga možda i jeste u maloj prednosti, ali mi ćemo sigurno dati sve od sebe da im pomrsimo račune", rekao je on.

Rastavac je naveo da "svi znaju kako Partizan igra, ali da je malo onih koji znaju kako da im pariraju, a naročito kako da zaustave dvojac Đurđević-Leonardo".

"No, sigurno je da i mi imamo svoje adute i verujemo i da imamo načina da ih ugrozimo. Naravno, pozivam i navijače da dođu u što većem broju, da nas podrže i da zajedno pokušamo da ostvarimo naše želje i ciljeve", rekao je Rastavac.

Utakmica je na programu u subotu od 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve