Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.03.2017.

16:45

FIFA: Tejloru preti tri meča suspenzije

FIFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Nila Tejlora zbog preoštrog starta na Šejmusu Kolmanu, kada je Ircu na dva mesta polomio nogu.

Izvor:

Autor:

FIFA: Tejloru preti tri meča suspenzije
Getty Images

Ova nemila scena viđena je na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Velsa i Irske, a nakon užasnog starta bek Aston Vile dobio je direktan crveni karton.

Tejlor je zbog isključenja trebao da bude suspendovan za naredni meč sa Srbijom, ali kako stvari stoje kazna će možda biti i oštrija.

Ako se utvrdi krivica nesmotrenog Velšanina, on će propustiti naredna tri susreta u kvalifikacijama, što bi značilo da ga neće biti ni na mečevima sa Austrijom i Moldavijom.

Saslušanje će biti završeno u naredne dve nedelje, u toku kojih će FIFA da prouči izveštaj koji je sa tog meča podneo sudija Nikola Ricoli.

Podsetimo Vels će biti znatno oslabljen u junu protiv Srbije, s obzirom da je pored Tejlora zbog kartona suspendovan i Garet Bejl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve