Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.03.2017.

23:15

Vučelić: Hvala Čeferinu, Kokezi, Lakoviću, Vučiću

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić zahvalio se gostujući u emisiji Partizanov vesnik ljudima koji su pomogli da Partizan izbegne suspenziju UEFA.

Izvor: SM

Autor: SM

Vučelić: Hvala Čeferinu, Kokezi, Lakoviću, Vučiću
Starsportphoto

On je naveo da su brojni ljudi i institucije pomogli da "crno-beli" sledeće godine mogu da nastupe u nekom evropskom takmičenju, pošto je Sud za sportsku arbitražu u Lozani konstatovao da su UEFA i Partizan napravili sporazum o ukidanju suspenzije.

"Ovo je prilika da se zahvalim predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu i njegovim saradnicima, funkcioneru UEFA, našem Zoranu Lakoviću, FSS i Slaviši Kokezi, advokatskoj kancelariji Damnjanović i njihovim kolegama iz Švajcarske", rekao je Vučelić.

On je dodao da je njegova obaveza da "istine radi" pomene i premijera Aleksandra Vučića.

"Svestan sam da su moje ranije izjave tog tipa nailazile na negativan odjek u delu javnosti, ali moramo da zahvalimo premijeru Vučiću na pomoći, kao i državnim organima, Neću da se to povezuje sa kampanjom, to je jednostavno istina, prema kojoj smo obavezni ja, Partizan i partizanovci", istakao je Vučelić.

Prema njegovim rečima, navijači treba da stanu iza ekipe i da daju doprinos ostvarenju željenih rezultata, uz ocenu da Partizanov tim nije samo prilagođen takmičenju koje igra, već imponuje stilom i disciplinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d