Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.03.2017.

13:43

Mihajlović doveo u Torino Brazilca srpkog porekla

Lijanko Vojnović, mladi fudbaler brazilskog Sao Paola, nastupaće sledeće sezone za Torino, potvrdio je predsednik „bikova" Urbano Kairo.

Izvor: P.T.

Autor: P.T.

Mihajlović doveo u Torino Brazilca srpkog porekla
Lijanko Vojnoviæ (Foto: Starsport)

Za usluge talentovanog štopera, pored Torina, zainteresovani su bili madridski Atletiko i gradski rival Juventus, međutim, Lijanko se odlučio za saradnju sa srpskim trenerom Sinišom Mihajlovićem.

„Ostali su samo detalji, pred Lijankom je svetla budućnost, mnogo klubovi iz Evrope su ga želeli, ali smo mi bili brži", rekao je Kairo, a prenose italijanski mediji.

Vojnović je sjajnim partijama ove sezone skrenuo pažnju, a ukupna cena transfera iznosiće devet miliona evra, od čega će tri miliona biti bonusi.

Lijanko je upisao četiri nastupa za omladinsku reprezentaciju Srbije, međutim, kasnije se opredelio da nastupa za mladu reprezentaciju zemlje u kojoj je rođen, Brazil.

Inače, Vojnovićev deda, Jovan Vojnović, emigrirao je kao sedmogodišnjak zajedno sa majkom za vreme Drugog svetskog rata, iz tadašnje Jugoslavije u Brazil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve