Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.03.2017.

23:15

Milenković: Nisam Zvezdino dete

Mladi štoper Partizana Nikola Milenković demantovao je natpise jednog portala da je ponikao u omladinskoj školi najvećeg rivala Crvene zvezde.

Izvor: AK

Autor: AK

Milenković: Nisam Zvezdino dete

Popularni Bleki je u centru pažnje srpskog fudbala proteklih nedelja zbog dogovorenog transfera u Fiorentinu vrednog 5,1 miliona evra.

"Moja porodica navija za Partizan i apsolutno je netačno da sam ikad trenirao u Crvenoj zvezdi. Najsrećniji sam na svetu što sam potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, debitovao za prvi tim, ostvario pobedu u derbiju. Da bi moj san bio potpun, su svoju energiju, ambiciju i posvećenost uložiću da zajedno sa saigračima osvojim duplu krunu", rekao je Milenković.

Milenković ima samo 18 godina, za crno-bele je debitovao prošlesezone u kojoj je skupio četiri nastupa i postigao jedan gol u Superligi, a u tekućoj je dva puta bio strelac na 22 meča.

Debitovao je i za reprezentaciju Srbije, u septembru 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve