Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.03.2017.

18:25

Terzić: Ogorčeni smo zbog napada

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić u ime kluba izrazio je žaljenje i ogorčenost zbog napada na navijače Spartaka iz Moskve u Beogradu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Terzić: Ogorčeni smo zbog napada

"FK Crvena Zvezda izražava žaljenje i ogorčenost zbog incidenta koji se desio na ulicama Beograda kada su povređena dvojica navijača našeg bratskog kluba Spartak iz Moskve. U stalnom smo kontaktu sa lekarskim timom Urgentnog centra i ovom prilikom želimo da im se zahvalimo na vrhunskom tretmanu naših prijatelja iz Rusije", rekao je Terzić.

Kako je naveo, Zvezda želi da obavesti javnost da je jedan od momaka imao ozbiljnu povredu slezine, ali da je posle teške operacije njegovo stanje stabilno i nalazi se van životne opasnosti, a da je drugi prošao sa lakšim povredama i u ponedeljak će biti pušten na kućno lečenje.

"Ovom prilikom moramo izraziti i ogorčenost i stid zbog incidenta jer je Beograd oduvek bio prepoznat kao miran grad otvorenog srca za sve goste, posebno za goste iz bratske nam Rusije. Nadamo se da je ovaj napad izolovan slučaj grupice izopačenih umova i da se tako nešto na ulicama Beograda neće više dešavati", poručio je Terzić.

Zvezda je u subotu savladala Spartak 2:1, u prijateljskom meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve