Nova vest
Fudbal

Petak, 24.03.2017.

12:30

SP: 'Orlovi' nastavljaju put ka Rusiji

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, gostovanjem u Gruziji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

SP: 'Orlovi' nastavljaju put ka Rusiji
Photo by Kent Horner/Getty Images

Utakmica Gruzije i Srbije na programu je od 18.00 po srednjoevropskom vremenu na stadionu Dinamo arena u Tbilisiju, čiji je kapacitet 54.549 mesta.

"Sve je spremno, pripremili smo se u najboljem mogućem redu. Dobro smo ih analizirali, znamo odakle preti opasnost, i nadam se da ćemo to pokazati na terenu. Imaju nekoliko kvalitetnih pojedinaca, koji igraju na individualni kvalitet. Treba da ih zaustavimo i to je to. Najbitniji je naš pristup – da ozbiljno shvatimo utakmicu i da udjemo maksimalno motivisani i da im od početka stavimo do znanja da smo bolja ekipa", rekao je Tadić.

Očekuje se da će utakmicu na stadionu gledati oko 30.000 ljudi.

"Imam u Njukaslu saigrače iz Velsa i Irske, koji su mi rekli da im je utakmica protiv Gruzije bila najteža u kvalifikacijama. Imaju kvalitet, posebno u napadu, i mogu da budu opasni ako im date prostor. Ovo nam je možda najteži ispit do sad. Protiv jačih ekipa nam nije bila potrebna motivacija, sada ne smemo da mislimo 'lako ćemo'. To nam se pa bar 100 puta razbilo u glavu. Moramo da uđemo u utakmicu kao da igramo sa velikanima", rekao je Mitrović.

Srbija posle četiri kola zauzima drugo mesto na tabeli Grupe D sa osam bodova, dok petoplasirana Gruzija ima dva. Prva na tabeli je Irska sa 10, Vels ima šest, Austrija četiri, dok je poslednja Moldavija sa jednim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve