Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.03.2017.

17:00

Podolski: Venger je Arsenal, nema ko da ga zameni

Fudbaler Lukas Podolski ne razume zašto njegov bivši klub Arsenal ima tako slabe rezultate, a ocenio je i da ne bi imao ko da zameni menadžera Arsena Vengera.

Izvor: SM

Autor: SM

Podolski: Venger je Arsenal, nema ko da ga zameni
Getty Images

Podolski je igrač Galatasaraja, ali je tri sezone proveo u londonskom klubu radeći sa Francuzem.

"Pratim skoro svaku utakmicu, ako ne uživo, onda preko društvenih medija - i nemam pojma šta se desilo. Arsen Venger je dobar čovek i dobar trener. Izgradio je ovaj klub ni iz čega do ovoga sada. Biće zanimljivo šta će se dešavati u narednih nekoliko meseci", rekao je Podolski.

'Tobdžije' su trenutno šeste na tabeli, sa sedam poraza u sezoni, od čega su se četiri desila u poslednjih pet utakmica. Osim toga, oni su u dva meča protiv Bajerna u Ligi šampiona primili 10 golova, a eliminisani su i iz Liga kupa. Sve to je dovelo do čestih poziva za njegovom ostavkom u klubu koji vodi od septembra 1996. godine.

"Ne znam ko je taj ko bi mogao da ga zameni. Venger je Arsenal", rekao je sada već bivši nemački reprezentativac.

Lukas Podolski oprostio se u sredu od reprezentacije Nemačke u prijateljskoj utakmici protiv Engleske, u kojoj je postigao sjajan gol za trijumf svog tima od 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve