Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.03.2017.

14:47

Kosta: Idem u Kinu, ako me Čelsi pusti

Golgeter Čelsija Dijego Kosta potvrdio je da postoji velika mogućnost da na leto pređe u Kinu i prihvati jednu od bogatih ponuda.

Izvor:

Autor:

Kosta: Idem u Kinu, ako me Čelsi pusti
Getty Images

Španski reprezentativac i zimus je bio blizu odlaska na Daleki Istok zbog sukoba sa menadžerom Antoniom Konteom, ali Čelsi nije želeo da ga pusti.

"Sve može da se desi, nikad se ne zna. Trenutno sam srećan u Čelsiju, ali sutra će doći Kinezi i tražiti me. Ukoliko se klub saglasi sa transferom, onda ću otići", rekao je Kosta španskim medijima

Kontroverzni centarfor otkrio je da je prošlog leta imao veliku želju da se vrati u Atletiko, ali da mu ni tada Čelsi dao dozvolu.

"Uradio sam sve što sam mogao, ali posao nije završen. Atletiko nije želeo da sačeka još malo, iako je imao mesec dana, pa je doveo Kevina Gameira. Kada je Konte došao, prvi dan sam mu rekao da hoću u Atletiko. Bio je zbunjen i ljut, ali sam kasnije počeo da dajem golove", zaključio je Kosta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve