Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.03.2017.

10:45

Centarfor Spartaka: U Beogradu kao kod kuće

Napadač Spartaka iz Moskve Denis Davidov izneo je svoja očekivanja pred duel protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Izvor:

Autor:

Centarfor Spartaka: U Beogradu kao kod kuće
crvenazvezdafk.com

"Utakmicu kojom je otvoren naš novi stadion pamtiću, najverovatnije, čitav život. Bila je to prva utakmica na stadionu Spartaka. Na stadionu koji je po mom mišljenju najbolji stadion na kojem sam do sada igrao. Tog septembarskog dana su me obuzele neopisivo jake emocije. Sve je bilo dobro da ne može bolje biti: na stadion Otkritie Arena je došlo mnogo navijača, igrali smo sa prijateljskom ekipom. I vreme nam je išlo na ruku. Uopšteno rečeno, do danas se s radošću sećam tog duela sa Srbima u Moskvi. A sada smo svi iščekujemo revanš utakmicu u Beograd. Uzgred, bio sam već tamo. Moj prijatelj mnogo voli da putuje. Jednom mi je rekao: Srbija treba da se poseti obavezno. Zimus smo za vreme odmora bili tamo", rekao je Davidov.

Davidov će prvi put igrati na čuvenoj beogradskoj Marakani, a kaže da je i zimus pokušao da uđe na naš najveći stadion.

"Hteo sam i zimus da uđem na stadion, međutim, nisam uspeo da uđem pošto je bio zatvoren. Ali, prošetao sam oko stadiona. Imam čak i fotografiju sa njim u pozadini. Mnogo su mi se svideli grafiti ispisani crveno belim bojama. Tamo se još na mnogim mestima mogu videti slike malog romba, simbola Spartaka. I tako, osećam se u Beogradu kao kod kuće", rekao je Davidov.

Duel bratskih klubova na programu je u subotu od 18 časova, a navijači koji imaju sezonsku ulaznicu za aktuelnu sezonu, na utakmicu će moći da uđu besplatno, uz pratnju još jedne osobe.

Prodaja karata počela je na blagajnama stadiona, a mogu se kupiti i putem interneta, tačnije sajta www.iticket.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve