Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.03.2017.

16:58

Pandev ambasador Superkupa UEFA

Kapiten Makedonije Goran Pandev promovisan je u ambasadora Superkupa UEFA 2017. koji će se odigrati u avgustu u Skoplju između osvajača LŠ i LE.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Pandev ambasador Superkupa UEFA
Getty Images

Pandev se na konferenciji za novinare zahvalio na poverenju i poželeo da se 8. avgusta na Nacionalnoj arena "Filip Drugi" bore Juventus ili Barselona protiv Mančester junajteda.

Predsednik Fudbalske federacije Makedonije Ilčo Đorđioski je rekao da će fudbalski spektakl Supekup biti održan na jednom od najboljih stadiona u regionu.

Javno preduzeće koje upravlja stadionom "Filip Drugi" je navelo da će biti pripremljen za veliki događaj, napominjući da je dosad imalo više od 80 inspekcija Uefe i sprovelo sve njene preporuke.

"Arena će zvanično biti zatvorena 11. juna, kada se igra kvalifiokaciona utakmica Makedonija – Španija. Zatim ćemo da radimo na pripremiu terena", rekao je direktor tog preduzeća Cvetko Grozdanov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve