Nova vest
Fudbal

Subota, 18.03.2017.

09:27

Grujić: Nikada neću otići u zagrebački Dinamo!

Srpski reprezentativac Marko Grujić demantovao je navode da postoji šansa da uskoro dođe na pozajmicu u zagrebački Dinamo.

Izvor: B92

Autor:B92

Grujić: Nikada neću otići u zagrebački Dinamo!
Photo by Richard Heathcote/Getty Images

O ovakvom scenariju počelo je da se priča kada je predsednik Dinama Zdravko Mamić pre nekoliko dana izjavio da mu je Benfika "ukrala Andriju Živkovića" iz Partizana, pa bi želeo da to "ispravi" dovođenjem Grujića, koji ima slabu minutažu u Liverpulu.

"U Dinamo sigurno neću otići. Nikada", rekao je Grujić za "Kurir".

Nekadašnji vezista Crvene zvezde je, poput svog menadžera Zorana Stojadinovića, kazao da ostaje veran Liverpulu.

"I zimus sam imao ponudu iz Španije da odem na pozajmicu na šest meseci. Liverpul i ja smo ih odbili. Radilo se o Betisu, klubu koji igra u Primeri. Liverpul računa na mene, a ja želim da ostavim trag na Enfildu".

Nakon nekoliko teških meseci zbog povreda, sada se vratio u tim i spreman je da se bori za mesto među startnih 11.

"Polako se vraćam na teren posle povređivanja. To je dobro, iako sam imao nešto slabije izdanje u drugom poluvremenu protiv Čelsija. U klubu mi kažu da je to normalno s obzirom na okolnosti. Spreman sam, to je najvažnije, pa i za mečeve u Premijer ligi", istakao je Grujić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve