Nova vest
Fudbal

Petak, 17.03.2017.

13:34

Grof: Čuka organizovana, vodi ih zvezdaš Lalatović

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je gostovanje Čukaričkom u 27. kolu Superlige jedan od najtežih mečeva ove sezone.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Grof: Čuka organizovana, vodi ih zvezdaš Lalatović
Foto: StarSport

Božović je istakao da ishod meča neće biti odlučujući u trci za šampionsku titulu.

"Čukarički po kvalitetu ne zaslužuje mesto na tabeli na kojem se nalazi. Najbolje su organizovan klub u Srbiji, sa klupe ih vodi zvezdaš Nenad Lalazović i jedan od najtalentovanijih trenera u zemlji. Siguran sam da će biti motivisan, kao svi protiv Zvezde. Moraćemo dobro da zapnemo ako želimo da ih pobedimo kako bismo pauzu dočekali mirni", rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Crnogorski trener istakao je da očekuje neizvesnu trku sa Partizanom do samog kraja.

"Jedna od najvažnijih utakmica nam je protiv Čukaričkog, ranije sam naglašavao da će biti teška, kao i sve do kraja. Ne mislim da utakmica protiv Čukaričkog rešava titulu, ovo prvenstvo je neizvesnije od prošlogodišnjih i do poslednjeg kola vodiće se borba za titulu".

On je dodao da ne očekuje ubedljiv trijumf na Banovom brdu kao prošle sezone kada je Crvena zvezda slavila sa 7:2.

"Prošla sezona je prošla, sada je nova. Ne verujem da će biti preveliki rezultat. Bilo koja naša pobeda za nas bi bila dobra", rekao je Božović, dodavši da će Mihailo Ristić biti u kombinaciji za meč posle povrede.

Prema njegovim rečima Zvezdi opasnost od nekadašnjih napadača Ognjena Ožegovića i Aleksandra Jevtića, sada uzdanica Čukaričkog.

"Ožegović i Jevtić mogu da nam naprave problema, ima još izvanrednih igrača poput Bojića, Zorića, Kajevića... Miks su iskusnih i mladih, predvodi ih kapiten Matić", rekao je Božović.

Kako je naveo, Uroš Račić i Luka Adžić biće prosleđeni omladincima kako bi im pomogli u utakmici protiv Brodarca koja odlučuje o novom prvaku.

Utakmica između Čukaričkog i Crvene zvezde na programu je u nedelju pd 15 sati na Banovom brdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve