Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.03.2017.

18:51

Stolica: U goste Partizanu u pravom trenutku

Trener Voždovca Ilija Stolica rekao je da utakmica protiv Partizana dolazi u dobrom trenutku za njegove fudbalere, kao i da tim želi da nastavi seriju uspeha.

Izvor:

Autor:

Stolica: U goste Partizanu u pravom trenutku
Getty Images

"Posle niza dobrih rezultata, došli smo na mesto koje nam trenutno obezbeđuje poziciju u plej-ofu, što je i klupski cilj za ovu sezonu, tako da takmica dolazi u dobrom trenutku za nas jer je atmosfera posle tri vezane pobede baš kakva treba da bude", rekao je Stolica novinarima u Beogradu.

Voždovac je u poslednja tri kola pobedio Radnik, Novi Pazar i Bačku, a u te tri utakmice postigao je osam golova i nije primio nijedan.

"Zmajevi" u subotu gostuju Partizanu, koji je u seriji od 22 utakmice bez poraza, u kojime je ostvario 18 pobeda i četiri remija.

"Ne bismo trošili reči o Partizanu jer je to suvišno. Oni su napravili niz od 22 utakmice bez poraza i mi to poštujemo. Mi se, međutim, takođe nalazimo u lepoj situaciji, i sve to je garant da nas očekuje dobar meč. Što se nas tiče, opravdaćemo očekivanja. Želimo da potvrdimo igre iz prethodnih kola koje su uzrokovale naše dobre rezultate", rekao je Stolica.

Nenad Marinković je najavio da se tim neće povlačiti pred Partizanom.

"Partizan jeste favorit, ali mi imamo niz od tri pobede i igramo lep fudbal. Odlazimo na Topčider da se nadigravamo i neka bolji pobedi", rekao je Marinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve