Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.03.2017.

17:00

Berbatov dovodi Vidića u Sofiju: Moj brat Srbin

Legendarni štoper Mančester Junajteda Nemanja Vidić dobio je poziv bivšeg saigrača Dimitra Berbatova za učešće na humanitarnom meču u Sofiji.

Izvor:

Autor:

Berbatov dovodi Vidića u Sofiju: Moj brat Srbin
Getty Images

Bugarski centarfor zajedno sa čuvenim Luišom Figom i njegovom fondacijom orgranizuje humanitarni susret 14. juna na stadionu 'Vasil Levski' u glavnom gradu Bugarske.

Osim njih dvojice, za Berbin tim igraće još i Rajan Gigs, Gari Nevil, Pol Skols...

"Čovek koji je prolazio kroz zidove zbog svog tima. Savršeni centralni bek. Moj brat Srbin. Nije štedeo nikoga – bio trening ili utakmica. U celoj situaciji, najbolje po mene bilo je to što sam uglavnom bio član njegovog tima :). On je jedan od najboljih štopera sveta svih vremena. Samo su on, Kristijano Ronaldo i Tjeri Anri imali tu čast da dva puta budu proglašeni najboljim u Premijer ligi. Osvojio je pet titula sa Mančester Junajtedom, trijumfovao je i u Ligi šampiona, četiri puta je bio član najboljeg tima najjače lige sveta. Tri godine je predvodio Junajted kao kapiten, a dva puta bio je najbolji sportista Srbije. Nemanja, čekamo te u Sofiji", napisao je Berbatov na svom Fejsbuk profilu.

Bivši igrač Crvene zvezde je, uz Erika Kantonu, jedini stranac kapiten u istoriji slavnog kluba sa Old Traforda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve