Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.03.2017.

15:55

Zvezda: Božović najbolji trener, cilj dupla kruna

Fudbalski klub Crvena zvezda izrazila je podršku svom treneru Miodragu Božoviću nekoliko sati nakon što je on najavio odlazak u slučaju poraza od Vojvodine.

Izvor: AK

Autor: AK

Zvezda: Božović najbolji trener, cilj dupla kruna
Foto: StarSport

Zvezda je lider Superlige sa šest bodova prednosti ispred najvećeg rivala Partizana, s kojim je remizirala 1:1 pre nekoliko dana u 153. "večitom" derbiju.

Iz Ljutice Bogdana ističu da je održano niz sastanaka na svim nivoima kluba sa ciljem da se sve strukture stave u funkciju novih pobeda i osvajanja šampionske titule.

"Crvena zvezda ima mnogo nasleđenih problema iz prošlosti, kako finansijskih tako i organizacionih. Nije ih lako rešavati, ali mi ih rešavamo. Svesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti i velikog pritiska koji svakodnevno donosi rad u Crvenoj zvezdi. Zato moramo ostati ujedinjeni na putu ostvarenja ciljeva koje smo zacrtali", ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, u klubu su svesni velikih prepreka koje svakodnevno postavljaju protivnici Crvene zvezde.

"Bez obzira sto smo očekivali bolju igru u derbiju, nismo nezadovoljni rezultatom. Zadržali smo prvu poziciju na tabeli sa ogromnih šest bodova prednosti. Ubeđeni smo da imamo najbolji tim i najboljeg trenera u ligi, da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i da će naš tim vrhunac forme dostići kada bude najpotrebnije - u utakmicama plej-ofa. Zato pozivamo sve zvezdaše da daju pun doprinos ostvarenju ciljeva u ovoj sezoni, a to je ono što čekamo već deset godina - osvajanje duple krune", zaključuju iz Zvezde.

Zvezda u sredu gostuje Vojvodini u 25. kolu Superlige Srbije, a meč na "Karađorđu" počinje u 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve